Certex Finland Oy:lle myönnetty kaksi arvostettua sertifikaattia

Certex Finland Oy on saavuttanut merkittävän virstanpylvään, kun Bureau Veritas myönsi yritykselle kansainvälisesti tunnustetut ISO 14001- ja ISO 45001 -sertifikaatit 11. heinäkuuta 2024. Nämä sertifikaatit vahvistavat, että Certex Finlandin toimintajärjestelmät täyttävät tiukat ympäristö- ja työturvallisuusstandardit.

Ympäristöjohtamisen huippuosaamista: ISO 14001

ISO 14001 -sertifikaatti on maailmanlaajuisesti arvostettu ympäristöjärjestelmien standardi. Tämä sertifikaatti osoittaa, että Certex Finland noudattaa korkeimpia ympäristövaatimuksia ja sitoutuu jatkuvaan ympäristönsuojelun parantamiseen.

Työturvallisuuden edelläkävijä: ISO 45001

ISO 45001 -sertifikaatti on kansainvälinen standardi työterveyden ja työturvallisuuden johtamiselle. Sertifikaatti varmistaa, että Certex Finland tarjoaa turvalliset ja terveelliset työolosuhteet, kiinnittäen erityistä huomiota työntekijöidensä hyvinvointiin ja terveyteen.

Certex Finlandin vahva sitoutuminen laatuun ja turvallisuuteen

Certex Finlandin asiakkaat, kumppanit ja henkilöstö voivat olla varmoja siitä, että yritys panostaa jatkuvasti laatuun, ympäristöön ja turvallisuuteen. Yrityksen toimintaa ohjaa vahva sitoutuminen jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen näillä osa-alueilla.

Toimitusjohtaja Peter Lindström korostaa: "Certexillä on tehty loistavaa työtä vuosien ajan prosessien ja toimintajärjestelmien kehittämisessä. Nyt olemme saaneet sertifiointiprosessin päätökseen ja arvostetun tunnustuksen laadukkaasta työstä, jota jatketaan päivittäin koko henkilöstön voimin." Tämä tunnustus on osoitus Certex Finlandin pitkäjänteisestä työstä ja sitoutumisesta korkeisiin standardeihin.

Certex - Euroopan johtava nostoapuvälineiden toimittaja

Certex on Euroopan suurin teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja, tarjoten Suomen laajimman valikoiman teräsköysiä, nostotarvikkeita ja kuormansidontavälineitä. Certex ei ole pelkästään tuotteiden toimittaja, vaan monipuolinen palveluyritys, joka tarjoaa myös teollisuusnostureiden tarkastukset ja huollot, nostoapuvälineiden ja putoamissuojaimien tarkastukset sekä asiakaskohtaisia erikoisnostoapuvälineitä ja niiden suunnittelupalveluita.

Certex Finland Oy on osa Lifting Solutions -liiketoimintayksikköä, joka toimii osana Axel Johnson Internationalia. Lifting Solutions on maailmanlaajuinen toimija, tarjoten nostolaitteita, teräsköysiä, nostoapuvälineitä sekä niihin liittyviä palveluita. Se toimii yhteistyössä useiden yritysten muodostamana ryhmänä, jotka toimittavat teräsköysiä, nostureita, siltanostureita ja muita nostotuotteita yhdessä tarvittavien palveluiden kanssa.

Lue lisää Lifting Solutionsin yrityksistä: Lifting Solutions